Pet razloga zašto je traktor na pedale uvijek savršen dar

Čak i ako vaše dijete još ne vozi bicikl, postoje drugi načini za zabavu na otvorenom prostoru, kao što je traktor na pedale.

Izdržljiv traktor na pedale zabavan je i siguran način koji će djetetu poslužiti kao uvod u načela vožnje bicikla. Sastavili smo pet razloga za objašnjenje zašto bi traktorić bio izvrstan dar za malene.



1. Traktor na pedale pomaže u razvoju motoričkih vještina djece

Vaše dijete neprestano razvija svoje motoričke vještine i vi mu na tom putu možete pomoći. Osim što je zabavno, vožnja na traktoru na pedale izvrsna je za fizički i mentalni razvoj djece te je ujedno snažan način za stimulaciju motoričkog sustava vašeg djeteta. Na njemu se vježbaju i mišići i zglobovi djeteta jer pedale treba pokretati sam, a koristan je i za njegovu koordinaciju ruku i očiju.

2. Upravljanje traktorom na pedale pomaže u razvoju svjesnosti o prostoru

Djeca razvijaju svjesnost o prostoru zajedno sa svojim motoričkim vještinama. Traktor na pedale ih uči da procjenjuju koliko se brzo kreću i kada da se zaustave kako bi izbjegla sudaranje sa stvarima. Razvijaju bolji osjećaj za udaljenosti i brzine jer se na traktoru na pedale mogu kretati brže.

3. Nadogradnja vašeg traktora na pedale

Ako izaberete traktor na pedale s prikolicom, čak i najmlađe dijete može pomoći mami i tati u vrtu uklanjanjem korova, lišća i grančica. Volan sa zvukom ili rotirajuće svjetlo zabavni su dodaci za još privlačniji proizvod. Ne zaboravite ni snažne zvukove kakve proizvodi pravi traktor, kao što su paljenje motora ili zvuk trube.

4. Kao mama ili tata

Povedite svog poljoprivrednika-početnika sa sobom na njegovu vlastitom traktoru na pedale s prikolicom. Mogu pomoći u razmještanju stvari ili obavljati poslove oko kuće na traktoru na pedale, baš kao mama ili tata.

5. Zabava koja traje godinama!

Dodavanjem odgovarajućih dodataka igračka vašem djetetu neće prebrzo dosaditi pa može uživati u igri još dulje.