Jakopic d.o.o. - o nama

Tvrtka Jakopic d.o.o. osnovana je 1993. godine. Tri godine nakon osnivanja tvrtke otvorena je trgovina u Lonjici gdje se tvrtka počela baviti maloprodajom i veleprodajom rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve.

Jakopic d.o.o. se bavi prodajom rezervnih dijelova za traktore, preše, rolopreše, rotobrane, rotokose, kombajne, silokombajne, plugove, prikolice, berače, sijačice, okretače sijena, oprema za električne pastire i dr.

Modernizacija tvrtke počela je 2016. nadogradnjom postojeće poslovnice i otvorenjem novog poboljšanog web shopa. Uvoznici smo i distributeri za Republiku Hrvatsku najboljih svjetskih proizvođača rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve. U ponudi imamo kvalitetne originalne i zamjenske rezervne dijelove. Dugogodišnjim kvalitetnim radom prepoznati smo od kupaca u Hrvatskoj i diljem šire regije. U novije vrijeme naš asortiman upotpunili smo strojevima i dijelovima iz vrtnog i komunalnog programa. Kako bismo unaprijedili našu prodaju nismo se bazirali isključivo na dolazak kupaca u prodavaonicu već primamo i telefonske narudžbe, narudžbe preko Whatsappa, Vibera i maila, te narudžbe preko web shopa www.jakopic.hr. Da bi smo olakšali kupnju našim kupcima tiskamo kataloge sa slikama i cijenama naših proizvoda. Naravno, katalozi su ograničeni tako da se sveukupan asortiman od više od 15 000 različitih artikala može naći na našem web shopu. Ako proizvod ne možete naći na našem web shopu nazovite našu trgovinu ili nam pošaljite poruku i mi ćemo ga pokušati naći za Vas.


Kratki pregled

 
 

Naša misija

Naša želja i cilj je pružiti visoku kvalitetu i širinu asortimana kako bi zadovoljili naše sadašnje i buduće kupce te ih podržali u svim segmentima njihovog razvoja.

Vaš Jakopic d.o.o.

Virtualna šetnja